(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎♥♥♥♥♥♥WelCoM3 To My WoRLd♥♥♥♥♥♥(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎

Search This Blog

Followers

Tuesday, February 1, 2011

aku di tag ^__^

trimas kepada saudara Apih El Nino kerana sudi menge'tag' saya mengenai "25 Fakta Berkaitan..."





dengan selambanya aku men'decide'kn aku akan menjawab pertanyaan "25 Fakta Berkaitan..." dengan diri aku..sebab pasal benda lain aku malas nk 'gali' lagi ahaks~~^__^

1. Aku mula mengenali dunia 'BLOG' ni dengan adik kesayangan aku incik khai dia banyak jgk tunjuk ajar dalam selok belok ni..jua kepada sifu ku 'incik zoro' d atas kesudiannya menuntunku ke arah dunia blog ini..trimas sesangat yer.

2. Aku memang seorang yang tak dapat nak nilai dari luaran kerana aku tak suka tunjuk siapa diri aku,tak dapat nak di paksa so 'TOLONG' kepada sesiapa jangan mendesak aku.

3. Aku anak sulong kepada Puan Husni bt Yusof dan Encik Kamarul Asri b. Baharin..juga 'kak long' kepada 5 lagi adik2 ku ini menjadikan aku ada 6 adik-beradik

4. Sebenarnya aku seorang yang 'gileriuos' aku memang layan kepala bila orang ada sekepala dengan aku walau sesaat aku kenal orang tu.

5. Seorang yang sangat2 sensitif namun suka memendam ia akan hilang bila aku menangis sepuas2nya dan tido.

6. Tak pandai nak marah orang, tak reti nak menyatakan ketidakpuasan hati..paling2 tak dapat tahan sangat aku 'nanes' jer..peduli apa..

7. Yup ni memang part paling best!! Kalau nak tengok aku jadi drifter ala2 scha al-yahya dalam cter evolusi KL-Drift 2..buat la aku marah,pas2 law nak tengok aku bawak mcm jalan tue bapak aku yang punya,time aku tengah layan perasaan tak semena2 aku 'nanes' ke..

8. Aku sangat suka mendendangkan lagu bervokal tinggi,sampai ilang anak tekak kira oke lar tu kan..

9. Aku adalah aku,orang tak kenal aku tak layak nak decide aku macam mana,luar lain dalam lain derr...

10. Time waktu2 kapel dulu kan,aku sebenarnya tak suka sangat aku jumpa2 ni,sebab penat la..bagi aku cukup percaya satu sama lain dan juga jujur antara satu sama lain.

11. Aku memang seorang yang perahsia,sebab aku sendiri pun tak tau nak cakap misteri aku tue.

12. Seorang yang sangat manja,TAPI untuk orang yang aku SAYANG saja oke!

11. Sekali aku melafazkan SAYANG dan CINTA hanya itu yang aku mahukan,bukan main2 hanya yang tulus dari hati..

12. Seorang yang fokus dalam mengerjakan banyak kerja..cth:tengah bergayut tepon aku dapat habis kan satu cerita samada membaca or menonton.

13. Sangat suka membaca apa jenis artikel sekalipun

14. Kalau kena marah,aku tak pandai nak bela diri walau itu bukan salah aku..ini kelemahan aku dan ramai sangat2 yang amek kesempatan..namun aku redha dan aku maafkan semua..^__^

15. Suka tahan sakit yang amat sangat..bila dah parah baru reti nak cari ubat,selai boleh tahan aku suka wat dek je walaupun sakit tu melibatkan organ penting dalam tubuh badan..

16. Seorang yang sangat2 takut kan LIPAS TERBANG or apa2 serangga terbang..sampai menggigil ketakutan di buatnya :p

17. Kuat CEMBURU tapi bertempat lar..dan suka 'cover' sendiri perasaan itu.

18. Aku tak kan keluar rumah tanpa ada hala tuju,sebab aku sayang nak tinggal kan 'bilikku' ini.

19. Amat BENCI kepada setiap orang yg suka menilai seseorang dr luaran..

20. ADMIN kepada beberapa 'page' dalam 'facebook'

21. Terlalu suka berfikir..walaupun sesuatu yang remeh sehingga terbawa2 dlm mimpi.

22. Mempunyai sebuah 'lappy' yang orang cakap da boley campak laut..namun aku tetap sayangkan nya sebab susah senang lambat cepat dia tetap setia dengan ku .  

23. Satu jer aku,selagi benda tu elok boleh pakai..aku akan pakai walau da berkurun lamanya..tak suka ikut fesyen

24. Seorang yang tak suka SHOPPING samada online atau kat MALL mne2.

25. Boleh menjadi seorang pendiam bila tengah syok bercerita...pendengar yang setia..^_^


sebenarnya banyak lagi tapi aku ikut kehendak tuan yang menge'tag' aku sudaa..huk3..
DONE!!~^__^




qaseh jiwaku

dah lama sangat aku tak hupdate my 'CQ' ni kan..oke2..macam2 perkara berlaku kat aku ni,hari2 aku semakin hari semakin sibuk..wah22~~!!da mcm YB ni kebiziannya hehe..^__^

Macam2 la yg berlaku sepanjang bulan 1 dalam tahun 2011 ni..antaranya

  • aku memang sah2 jadi seorang yang 'giler' bcoz of da macam2 beban aku dapat dalam satu masa
  • aku juga di istiharkan sebagai 'driver' kepada diri aku dan adik2 ku..
  • aku mula kenal siapa pemandu yang sopan or tidak hak3...
  • hampir2 melayang nyawa pabila memandu dalam keadaan marah..tension..kecewa..
  • puas bila dapat potong 'da ego man' mase memandu < berlagak nak mam... mse drive,last2 kne tggal jauh coz lori potong dia hahahaha ^_^
  • baby sitter..wah!!aku puas coz aku dapat realitikan perasaan keibuan ni bila sikit sebanyak aku mengasuh anak kepada sepupu ku..naluri keibuan tu mkin menjadi2..
  • HATI..ntah la aku pun tak paham ape ntah makna perkataan tu..
  • aku dah tak ada perasaan kot,tapi aku masih sayang dan tetap sayang...ala normal la kan,lam phubungan ni..
  • tapi..sampai bila yer??
  • kerana terlalu menjaga hati aku juga yang sakit....
  • tahun baru macam tahun2 sebelum ni juga....
  • ada satu 'mimpi' yang terbest dalam hdup aku,dah lama aku impikan dan iany akan jadi mimpi saje sampai bila2 kan...
  • aku dah penat menangis sepanjang tahun ni...
  • Oh Lelaki ! samapi bila nk jadikan hati aku ni barang mainan kamu??
  • CINTA...cahaya gelap bagiku sehingga aku ketemu 'dia' namun sekarang aku tak tahu apa penyelesaiannya...aku masih sayangkan dia,tetap sayangkan diaa...
  • aku da lama x jengok "CQ" ak tak pasal2 ak di tag oleh saudara fofulor ini incik apihelnino < sat g aku jawab na..d jadikan entry..ahaks~~
  • oke cukup jap g aku sambung sesuatu TENTANG HATI..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::jiwa aku::

++NABKA++

Daisypath Happy Birthday tickers

Pinjaman Allah untuk ku

Daisypath Anniversary tickers