(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎♥♥♥♥♥♥WelCoM3 To My WoRLd♥♥♥♥♥♥(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎

Search This Blog

Followers

Sunday, June 27, 2010

::aku::

.................

dah lama aku x update.bermulanya dari satu kisah.aku hope x ada lagi semua tue.aku mencari diri aku.aku memang tengah frust sangat-sangat.aku mudah SAYANG Kan orang tapi tak mudah simpan dendam kat orang.aku mohon maaf pada semua..salam allz.

aku tak mampu nak jadi macam dulu lagi.hati ku hampa sangat..aku kecewa sangat..biarkan aku menjadi diri aku.dan kepada semua.MAAF SANGAT-SANGAT.

Sunday, June 20, 2010

::muhammad fahim syabeel::

let bygones be bygones..hope sangat2 aku dapat lupakan kesakitan aku secepat mungkin!!!!


perkara yang aku buat tuk tenangkan hati aku.


  • muhammad fahim syabeel aku tatap wajahnya.
  • aku dapat ketenangan yang teramat sangat.
  • tiba-tiba aku teringat nama-nama yang dah aku sediakan untuk zuriat yg bakal lahir.
  • aku mampu menunggu dan berdoa ianya akan wujud
  • untuk tatapan semua..
 ::@ studio::

::renungan menusuk ke hati ku menenangkan jiwa ku::

::abeel | fahim::

::tenangnya lena mu wahai sayang::

::sayang kamoo::

::tomey::
:: =) ::

::mmy abeel::


sebenarnya abeel ni anak kepada sepupu mak cik aku belah ayah aku.maknanya sepupu ayah aku jugak la.masa aku jumpa dulu.dia baru lagi di lahirkan.sekarang dah besar dak ni.20 oktober 2009 abeel di lahirkan.abeel raya nanti kita jumpa ya cayunk..muaahhhh tuk kamoo.

p/s:thanks to mmy abeel coz benarkan aku cilok pic anak dia..hehe.aku akan terus mencari kebahagiaan dalam diri aku..thanks kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung..to adek..i think i must follow ur suggestion.tggu je la ye kalau ada maknanya ok la 2.miss dat moment la cayunk.

Saturday, June 19, 2010

END

hahahaha dan hahahaha dan hahahaha
aku kena lagi..akhirnya persoalan dah terjawab.aku kena lagi lorh!!!akhirnya...kini pasti!!!
thanks a lots to pekena terhormat.terima kasih teramat coz mengenakan aku.hahaha.macam mana yer aku nak gambarkan perasaan aty aku ni.kalau la aku boleh scan or x-ray keadaan hati aku ni.sekarang jugak aku nak publish kan.


apa yang aku kena??

  • aku kena main lagi daaa
  • dengan kawan aku sendiri
  • sebab aku mudah percaya kan orang
  • aku tak tahu nak nilai mana yang betul atau mana yang tak
  • sebab aku kalau nak nerkawan sampai mati aku akn ikhlas
  • aku tak penah nak simpan niat lain selain berkawan
  • amek la tuk kawan saya hadiah hari jadi dia hari ni
  • aku kene lagi daa
  • rugi dan sia-sia je selama ini
  • aku nak cari kat mana lagi pun aku tak tahu
  • dia ada tapi biat-buat aku tak wujud
  • thanks la to pekena itu
  • aku tak pk mangarut kalau benda tue tak jadi depan mata aku
  • kenapa aku selalu terkena
  • niat baik orang mainkan
  • jahat sangat ke aku nie
  • hahahaha dan hahahaha dan hahahaha
  • yess!!!aku dah buktikan yang warga 'D_ _ G _ _ ' sama dan terus sama
  • semua otak tak terbuka
  • sama dengan kisah aku sebelum ni
  • hahahaha padan muka aku
  • ketakutan aku dah terlerai sudahh
  • aku tak kan berkata TIDAK kerana aku percaya yang TIDAK akn jd YA.
  • so sekarang aku nak belajar tenangkan hati
  • aku nak lupa semua yang menyakitkan hati
  • dia boelh buat kenapa aku tak boleh
  • semua msj.history call.sent item's aku dah buang
  • sebagai langkah tuk aku buangkan semua kenangan
  • kehilangan kematian aku boleh hadapi tak kan lah yg masih hidup tp mcm dah mam.... 2 aku tak boleh hadapi!!!!
  • aku nak tunggu umur mana si pekena tu kawen
  • sebagai bukti yang dia 2 bukan penipu
  • tapi aku x bape percaya yang dia tak kawna2 ngan sape2
  • hahaha aku akan buat mcm dia buat
  • ego kah aku??kita akan tengok macam mana nanti
  • aku pun dah x larat nak simpan n pendam lagi
  • kita tunggu sejauh mana aku dapat hadapi
  • yang penting aku dah halalkan apa yang aku dah bagi
  • aku dah maafkan semua
  • dan si pekena jangan duk kenakan kat lain 2 lagi ya
  • ingat tak kita dapat keturunan kita menanti
  • aku tak kan tetapkan hati aku tuk apa2 yang aku nak lagi.
  • thanks so much 2 pekena!!!!
p/s:aku nak kuat macam yang sebelum ni!!aku tahu aku boleh laluinya..aku tak kan sia-sia kan air mata aku lagi!!!aku ingat apa yang berlaku!!thanks GOD becoz save me!!!!

Thursday, June 17, 2010

saya rindu kawan saya



kali ni punya entry memang khas untuk kawan saya.saya harap kawan saya dapat baca dan tahu apa yang berlaku..today kalau tak salah saya last paper untuk final exam kawan saya.saya hope sangat kawan saya dapat jawab dengan best skali sebab saya dah tak ada untuk kacau dia study..hehe.saya ingat lagi masa mula-mula dia tegur saya dekat "buzz" dia tanya pasal ummi saya yang masuk ijn.masa tu saya ada kat rumah.dah la sorang-sorang kawan saya la banyak teman saya walau dalam alam maya jer.tapi tu dah cukup bermakna untuk orang solo dan single macam saya ni.dari teman dekat "buzz" sehingga la berakhir di "kring2" and "tett tett".masa kami duk to tet to tet kat kring2,kawan saya ada minta saya untuk berjanji yang saya tak akan lost contact dengan dia.watever yang berlaku sekalipun.saya masih ingat janji kawan saya sampai sekarang.dia minta lagi dengan saya bila saya ada masalah or pape jer jangan segan silu kongsi dengan dia.saya cakap saya segan dan malu nak buat macam tu.sungguh2 dia cakap tak payah pikir semua tu.kita kan kawan so pape hal jangan segan silu nak kongsi 
[ saya buat apa yang kawan saya nak sebab saya sayang kawan saya]

kami berkawan macam biasa..tiba lah saat minggu study untuk kawan saya.dia dah pesan yang dia akan kurang berhubung sebab dia nak study sebab nak naikkan pointer dia.saya hormat apa yang kawan saya nak.tapi saya yang degil tak dengar cakap saya selalu kacau kawan saya nak study.maaf kan saya,saya kacau kamu sebab saya tak ada kawan lain.maaf kan saya.kawan saya tetap sabar melayan karenah saya.jahat kan saya!!!
sampai la satu saat dan ketika malam tu saya call kawan saya dan sembang dengan kawan saya.keadaan masih ok lagi.tiba saat paginya saya anta 'tett tett' dekat kawan saya wishh untuk paper dia pagi tu.bermulanya saat itu.kawan saya terus menyepi tanpa apa-apa berita.saya 'kring2' dan 'tett tett' kawan saya langsung tak di pedulikan lagi.saya tertanya-tanya kenapa jadi macam ni keadaannya.saya sedapkan hati saya sendiri,saya cakap yang kawan saya tengah pening study sebab dia nak naikkan pointer dia.saya tinggalkan pesanan dekat kawan saya melalui 'muka buku' saya tinggal dalam kotak dia.saya cakap yang saya tak akan ganggu dia lagi.dari hari itu saya ada nampak dia ada dekat 'buzz' tapi dia tak tegor pon saya.saya nampak dia lagi baru kejap tadi.still sama.dalam hati saya tak penah saya dapat lagi jawapan kenapa kawan saya buat saya macam ni.tadi petang saya tidur.saya termimpi yang kawan saya 'buzz' saya dan story la apa yang berlaku.saya terus bangun dan on my lappy dan terus menunggu sampai saat saya ternampak dia ada dekat 'buzz' dia langsung tak tegor saya.saya sedih sangat ,kenapa kawan saya buat saya macam tue,apa salah saya,kenapa kawan saya tak ingat janji yang penah kawan saya minta saya tunaikan,saya selalu tunggu,nak sedapkan hati saya,saya selalu tengok 'tett tett' yang kawan saya kasi.saya baca balik sekurangnya saya dapat hilang rasa rindu kat kawan saya.history 'kring2' pun saya tak padam coz saya rindu kawan saya.saya nak dia tahu yang saya rindukan kawan saya sangat-sangat.

..::tak ada ubat untuk saya makan untuk hilangkan rindu saya kat kawan saya::..


p/s::saya mohon kawan saya maaf kan segala silap yang saya dah buat kat kawan saya,kalau kawan saya tak suka dengan entry ni kawan saya boleh bagitahu saya walau dengan apa cara sekalipun ok? :'( 


 

:::masa:::

kali ni aku tak tahu apa yang sebenarnya berlaku dengan diri aku.selama ni aku impikan keceriaan hidup dengan hadirnya seorang sahabat yang berjanji nak sentiasa dengan ku..but semua tu hanyalah sekadar angin lalu jer.dah banyak kali aku duk pikir.haruske aku lakarkan entry yang sekarang ni.setelah beratus kali aku dengar lagu 'rintihan jiwa' dari kumpulan SUP ni.akhirnya aku buat keputusan yang aku harus melembutkan jari aku tuk menari atas keyboard lappy aku ni.macam ni la diri aku.aku akan cari sesuatu yang akan menguatkan semangat aku balik.tiap kali aku down.aku akan sentiasa naikkan diri aku sendiri dengan pelbagai cara.but bukan senang.susah ya amat.air mata adalah peneman diriku yang paling setia.bilakah semua ini akan berakhir??

dengarkanlah.
rintihan jiwa ini.
yang menjerit.
memanggil oh namamu.
hanya tuhan yang tahu.
betapa aku cinta padamu.
dan keranaNYA jua.kita berpisah.

sampai bila aku harus merintih?sampai bila aku harus meraih?sampai bila harus semuanya berlaku?
thanks so much to my frenz becoz make me like dis.hehe ntah pape la bahasa penggunaan aku.aku dah ok ke sampai boleh tergelak.dalam hati saja dapat tahu dan rasai apa yang berlaku.aku hope sangat2 apa yang aku buat ni akan dapat faedahnya.

apa yang aku nak buat.akan sama-sama kita tunggu hasilnya.aku akan terus bersabar dan kita sama-sama akan lihat apa hasilnya.

p/s:hati wanita akan pick-up satu ayat walau terluncur secara sengaja atau tidak sengaja dari mulut seorang lelaki.ianya akan terus menusuk sampai bila-bila dan akan melekat kat situ sampai penghujungnya di jelaskan atau di tayangkan.begitu lembut hati wanita.jangan biarkan ianya menjadi seketul batu dan akan disesali selamanya.oleh itu hargainya selagi ianya ada.

Tuesday, June 15, 2010

::lepaskan vs luahkan::

apa lagi la yang berlaku dengan diri aku ni.aku harus meluahkan or memendamkannya??mengapa dan kenapa aku hanya menempuh kebahagiaan dengan tempoh masa sedetik cuma.aku rimas aku tak suka aku benci segalanya semuanya..argh!!!jiwa aku merintih lagi.seawal pagi air mata ini menitis lagi.aku amat rimas keadaan ini.ya tuhan ku.kau kuatkan lah diriku untuk menempuh segala jalan yang terbentang di hadapan..
watever la apa yang berlaku kat aku ni wat tak tahu sudah.bukan ada sapa pun yang amek peduli.idup sorang2 pon ok gak walaupun sometime terasa nak ada teman.hurmm law kawan2 pun ntah la.sekadar di mulut jer.xnk lost contact la.law ada masalah cari lah.but hanya di mulut jer.pape je la dan aku akan selalu fikirkan atas kesejahteraan diri ku.aku akan terus sayangkan diriku lebih dari segalanya.
waktu aku sedih.waktu aku sunyi.waktu aku memerlukan.diriku langsung tak tinggalkan aku.melainkan dengan semuanya hanya kata-kata jer.aku akan puaskan hati aku dengan apa shj yg aku pkirkan.aku mempraktikkan apa yang di ajar oleh seseorang pabila dia mengajar agar aku lebih menghargai diri ku sendiri.walaupun pada mulanya perkenalan dengan hanya  penipuan yg langsung tak kekal sampai hr ni.di tambah plak perisanya dengan kawan makan kawan.macam-macam penambah perisa ada dalam kehidupan aku ni.semuanya bermula dari diri sendiri.

haruskah aku menjadi seorang yang tiada perasaan.seorang yang tak berhati perut!!!aku tak mampu tuk melakukan semuanya..kegembiraanku terletak  pada   _ _ _ _ _???

phone ku selalu on!!so aku akan terus tunggu.so kepada sape2 jerp.aku tujukan je lah.selagi aku ok.aku akan ok.selagi aku tak.aku campak je fon aku 2 dan cari je aku kat lubang kubur.
harap maklum!!! 

 

Saturday, June 12, 2010

::haruskah aku berkahwin::

wahh!!aku teramat keliru..harus atau tidak aku memilihnya sebagai teman ku tuk seumur hidupku.aku teramat teruja sekali.tolonglah aku memilih jalan yang sebetulnya.walau sekian lama aku bersama dengannya.arghh!!aku serba tak kena di buatnya.diri ku sudah di miliki bermakna selepas ini kehidupan ku akan terus berubah.aku akan dan harus belajar dan menjalankan kehidupan bukan lagi seorang bujang.aku kini telah berdua.ahli keluarga ku juga semakin bertambah,aku mempunyai 2 ayah dan 2 mak lam satu masa.kurnia yang MAHA ESA kepadaku.wah!!aku akan alami satu perubahan yang amat luar biasa dari sebelum ini.aku mesti menjaga semua kebajikan pasangan ku.aku akan menyanyanginya seumur hidupku..sayang,hanya dikau di hati ku tiada satu atau dua.hanya dikau seorang yang merajai hatiku.

::khas untuk tatapan sahabat-sahabatku::


sebenarnya..aku juz nak citer yang aku baru balik dr kenduri kawan aku.pada tarikh 11/6/2010 maka sah la sahabat ku seperti gambar di atas sah menjadi isteri kepada suaminya.aku amat teruja dengan kenduri ini.di atas tu mungkinlah sedikit sebanyak keluh kesah di hati sahabatku ini.wahh!!dia sudah aku bila lagi????
memang best sangat-sangat.selepas 2005 sejurus selepas spm aku memang dah tak jumpa langsung kawan-kawan sesekolah aku dulu.sekolah yang ku maksudkan ialah salah 1 dr list senarai sekolah yang last.
amat-amat rindu kepada kalian semua.aku hope nanti kita akan jumpa lagi okay??miss u all so much!!
aku hope kamu semua terhibur dengan apa yang kita lalui semalam ya..love u all damn much!!
::kamu sahabat.kamulah teman::

::kamu amat kusayangi.thanks atas segalanya::

::aku rindu kan kamoo semua sangat-sangat::

::Lah with her beloved❤❤::

::buat kamoo selepas ini adalah masa kamoo bersiap sediala menanti kedatangan kami.haha.::
p/s::sediakan tempat secukupnya..ahaks~


aku teramat tertarik tuk menceritakan cerita ini bahawasanya sesungguhnya aku memerah pemikiranku.setelah rakanku di atas ini keluar dari kereta bersama pasangannya.terus terlintas di benak fikiranku bahawasanya aku pernah melihat wajah kekasih hatinya itu.so aku pun puas membelek facebook ku dan akhirnya persoalan itu sudah terjawab.kepada kamu yang mengikuti entry ini sila lah komen ya.

 ::sila klik di atas gambar untuk jelaskan pandangan anda::

 amek la jawapan kepada persoalannya..muka mereka serupa.adakah sesiapa yang bersetuju..kih3
so sori kepada lah kerana aku baru berterus-terang.ko jadi tunang terus hello aku ok.sebenarnya gambar seiras kekasih hati lah ini ialah sepupu aku.so sori tu abg uji coz menyelinap masuk pic anda.hehe
saje2 xde keje cr keje..ni lah hasil kepada daku yang x dapat tido lagi ini haha.

sekian sahaja tuk yang ini..dan untuk seseorang or lebih di kenali lagi dgn nama lain 'ADAM' daku amat memarahi kamoo kerana kamoo pikirkan sendiri ya apa yang sudah kamoo lakukan.anyway good luck for ur final exam dear.do da best ok??but..ada lagi yang belum jelas ok??i'm waiting for it!!=p(。❤‿❤。)

Wednesday, June 9, 2010

::KISAH KITA::

Bebaskan harimu dengan cintaku
Ekspreksikan dirimu dengan laguku
Satukan mimpimu dengan mimpiku
Ini kisah kita....
kenapa eh aku suka lagu ni.aku pon x taw la..lama sudah aku tak hirau kan kamoo wahai "my ucux" a.k.a CQ ahaks~

 YES!!!!memang betul,kisah antara kita.memang betul-betul unik.aku pun dah lama tak merasainya.tak merasai perasaan itu.apa yang aku rasa??ntah la aku malas nak mempublishkannya becoz of aku takut!!ntah betul atau tidak kisahnya,di sebalik chorus lagu ini aku harap ada yang memahaminya..thanks coz selama ni selalu 'bising' kat aku,aku bukan benci but aku suka coz dah lama tak ada orang yang buat kat aku macam tu..owh ye!!ur 'pengat pisang' nanti-nanti la ye,kalau ada peluang tak ke mananya.dapat la merasainya.but u must to promise yang 'kita' tak akan lost contact rite???u must to remember it!!but i want u to know sumthink..if u want to know bout it.u must to 'pm' me..if not i dont want to make ur 'pengat pisang' =p
hanya kita yang memahami apa yang tersirat di sebalik semuanya.hope sangat-sangat yang semua itu boleh di gunakan ok?? 

 ::p/s:lepas ni makan umah mak cik tue terus ok.jangan bawak balik umah =p::

im ur 'QQ' and you my 'ADAM' hehehe < mesti duk guling bating tue haha >suka dan suka dan suka bila tiba masa tak suka,saya tak suka awak sukakannya,biar lah sy seorang je yang tahu tahap mana yang sy suka,sebab sy suka buat awak suka,saya suka hiburkan awak,awak suka sakat saya,its ok sy akan sentiasa suka saat suka-suka itu.

i really hope u like it dear..only for u..(。❤‿❤。)

BLA..BLA..BLA..BLA..

macam-macam berlaku lam idup aku ni.Apa yang aku dah buat dan macam-macam la yang berlaku.hidup ni memang ada pasang surutnya kan.pelbagai rencah dan rencana yang harus ku lalui dan telah ku lalui..owhh..kehidupan,zaman bila aku harus mengecapi kebahagiaan yang berpanjangan ***[aku teringat kata-kata kawan aku..ianya berbunyi "wa..sabar la bebanyak,aku tahu kau selalu sangat hadapi benda yang membebankan hidup mu,tapi aku kenal kau,kau seorang yang kuat dan sangat tabah,aku mengharapkan satu jalan kebahagiaan untuk kau,aku percaya kau akan alaminya satu hari nanti,bersabar dan teruslah bersabar" sampai sekarang aku menunggu kesahihan kenyataan itu]***

kisah diri aku ni memang banyak sangat..aku seorang yang suka bercerita dengan orang yang aku selesa..kalau orang tak kenal aku,orang suka cakap aku ni sombong..tapi,semua itu bleh di nafikan bila korang betul-betul kenal aku,aku tak seperti yang di fikirkan korang..
fuhh!!kenapa dan mengapa aku harus terus menjaga hati orang??orang suka sangat sakit kan aku,aku tak tahu mana aku nak letak diri ini bila seseorang benci kan aku..aku tak suka cari musuh aku tak suka cari gaduh,tapi mengapa harus ada orang yang terus menyimpan rasa marah,benci,menyanpah kat aku,aku pun tak tahu mana aku nak pergi lagi..haruskah aku terus menjadi seorang yang pemendam,terus memendam perasaan,memendam ketidak puasan hati,lasltly aku jugak yang jadi mangsa..haruskah semua itu???
Setiap kali aku ingin lari dari semua kesakitan,aku sering membayangkan satu kebahagian dalam diri ku,akan ku jadi kan semuanya untuk menghilangkan kesakitan diri ini..apa yang aku mahukan sebenarnya???
aku sering menginginkan seseorang yang memahamiku,yang sentiasa berada dengan ku di kala susah senangku,aku perlukan tempat mengadu..zaman sekarang susah nak mewujudkan keinginan itu,amat payah sesangat..apa yang setia berdamping dengan ku ialah 'air mata'..kawan yang paling setia dengan ku..
sampai bila aku harus begini????


Thursday, June 3, 2010

aku adalah aku

kenapa lagi dengan kau ni cik QQ oit..aku tak tahu  kenapa dengan diri ku sebenarnya,aku hampir tidak mengenali siapa aku,kerana sudah ramai yang bijak menilai diriku hanya sekadar 'atas angin' jer.sedangkan orang yang hampir dengan ku pon x pernah nak kenal siapa aku..salah kah aku dengan terus mendiam kan diri??episod air mata aku kembali lagi..aku tak ambil tahu hal orang tapi orang ckp aku ni HIPOKRIT la..salahkan orang lain la.aku memang x paham.insan2 ni penah ke duduk sebelah aku,sekatil sebantal dengan ku yang boleh decide aku macam tue.aku memang tak paham.aku sendiri semalam duk fikirkan hal ni.ada lagi insan lain yang tahu tentang aku selain aku.up 2 korang la nak cakap apa.yang penting orang yang pernah ada dengan aku susah senang aku tahu macam mana aku sebenarnya,aku tak de nak doakan buruk orang sebab aku tak nak semua tue..aku cuma nak kan kebahagian diri aku jer,jangan la kacau hidup aku lagi,aku dah cuba cari jalan keluar tuk keluar dari derita aku,tapi di saat bahagia muncul aku selalu di halang..dah la korang dah bahagia kan,so terima la kenyataan ini wahai cik QQ..aku terus selalu mengimpikan kebahagian,aku terlalu inginkannya,hanya bayangan sahaja yang mampu aku gapai..aku nak lari dari semua kesakitan ini.bukan aku terlalu ikutkan hati seperti komen "hatinurani" aku pun tak kenal siapa dia,ini adalah aku,dari aku terus simpan dan akan bernanah kat sini tempat aku luahkan semuanya.law ko x suka sila jangan follow aku lagi,aku pun buat CQ aku bukan kene duit pun nak follow

credit  to my frenz yg terlibat secara langsung or tak langsung dalam hal ini..aku amat2 menghargai apa yang korang dah support untuk aku,aku akan teruskan hidup aku walau apa yang terjadi,aku akan buat apa yang termampu,tuk teman2 aku..aku nak mohon maaf andai ada segala perbuatan aku yang menyentuh hati kalian,aku manusia biasa yang tak pernah lari dari kesilapan.aku adalah aku..aku tak kan malu nak menangis di hadapan CQ ni kerana hanya "dia" tempat aku luah kan segalanya..dan untuk sapa2 yang ada wat salah silap dengan aku,aku dh maafkan korang.aku x nak simpan dendam kat sapa2..tegor je aku INSYAALLAH aku akan membalasnya.aku dah malas nk bazirkan air mata aku lagi.penderitaan aku akan aku pikul seorang diri,,insan2 yg pernah menabur harapan kat aku selama ni,berjaya main kan perasaan aku,aku dah maafkan korang semua..korg jangan risau ok,aku x simpan pape dendam pon.aku tak sejahat yang korang fikirkan.


p/s:kemaafan adalah kunci tuk segalanya..

:::SaYaNg KaMoo!!!:::

wahh!!!lama sudah ku x mengupdate kamoo ya 'my ucux'!!!

wah semalaman aku enggak tdo sih.kenapa aku jadi macam tu?aku pon xtaw lol...

dah ramai yg tnya kenapa aku dh lama x update CQ ni.aku pun tak ada jawapan..mybe sebab diri ku tak terasa nak merangka isi-isi dalam karangan ini kot.Sori yer kepada follower2 yg setia,kerana tidak melengkap kan hari kamoo<wah!! giler perasaan>
ok,rite now aku nak stoli moli bout apa yg dh jadi kat aku selama aku x
layan CQ aku ni [so sory dear muahh]

hurmm..a lots of da think happend |arap maaf law salah peribahasanya|

bermula dengan "peristiwa" sahabatku..aku syg sama kamoo wahai my pren,sabar la dear di setiap apa yg berlaku pasti ada hikmahnya,kita dapat nilai mana baik mana buruk,sorg pergi 10 datang,so i dont want u 2 be sad anymore,saya ada untuk kamoo la frenzz.

 fatin farahana mohamad
::disebalik senyuman mu ada sekeping hati yg berdarah.izinkan aku sbg teman mu tuk ubatinya::






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::jiwa aku::

++NABKA++

Daisypath Happy Birthday tickers

Pinjaman Allah untuk ku

Daisypath Anniversary tickers