(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎♥♥♥♥♥♥WelCoM3 To My WoRLd♥♥♥♥♥♥(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎

Search This Blog

Followers

Wednesday, June 9, 2010

::KISAH KITA::

Bebaskan harimu dengan cintaku
Ekspreksikan dirimu dengan laguku
Satukan mimpimu dengan mimpiku
Ini kisah kita....
kenapa eh aku suka lagu ni.aku pon x taw la..lama sudah aku tak hirau kan kamoo wahai "my ucux" a.k.a CQ ahaks~

 YES!!!!memang betul,kisah antara kita.memang betul-betul unik.aku pun dah lama tak merasainya.tak merasai perasaan itu.apa yang aku rasa??ntah la aku malas nak mempublishkannya becoz of aku takut!!ntah betul atau tidak kisahnya,di sebalik chorus lagu ini aku harap ada yang memahaminya..thanks coz selama ni selalu 'bising' kat aku,aku bukan benci but aku suka coz dah lama tak ada orang yang buat kat aku macam tu..owh ye!!ur 'pengat pisang' nanti-nanti la ye,kalau ada peluang tak ke mananya.dapat la merasainya.but u must to promise yang 'kita' tak akan lost contact rite???u must to remember it!!but i want u to know sumthink..if u want to know bout it.u must to 'pm' me..if not i dont want to make ur 'pengat pisang' =p
hanya kita yang memahami apa yang tersirat di sebalik semuanya.hope sangat-sangat yang semua itu boleh di gunakan ok?? 

 ::p/s:lepas ni makan umah mak cik tue terus ok.jangan bawak balik umah =p::

im ur 'QQ' and you my 'ADAM' hehehe < mesti duk guling bating tue haha >suka dan suka dan suka bila tiba masa tak suka,saya tak suka awak sukakannya,biar lah sy seorang je yang tahu tahap mana yang sy suka,sebab sy suka buat awak suka,saya suka hiburkan awak,awak suka sakat saya,its ok sy akan sentiasa suka saat suka-suka itu.

i really hope u like it dear..only for u..(。❤‿❤。)

2 comments:

  1. sdap ngt pengat tuh..nk3!!..bole la..huhhuhuh

    ReplyDelete
  2. bkpe x lehnye.tp kne tnye la org d sebalik pengt 2 hehe

    ReplyDelete

paling-paling kurang tinggal la jejak yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::jiwa aku::

++NABKA++

Daisypath Happy Birthday tickers

Pinjaman Allah untuk ku

Daisypath Anniversary tickers