(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎♥♥♥♥♥♥WelCoM3 To My WoRLd♥♥♥♥♥♥(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎

Search This Blog

Followers

Thursday, June 17, 2010

saya rindu kawan saya



kali ni punya entry memang khas untuk kawan saya.saya harap kawan saya dapat baca dan tahu apa yang berlaku..today kalau tak salah saya last paper untuk final exam kawan saya.saya hope sangat kawan saya dapat jawab dengan best skali sebab saya dah tak ada untuk kacau dia study..hehe.saya ingat lagi masa mula-mula dia tegur saya dekat "buzz" dia tanya pasal ummi saya yang masuk ijn.masa tu saya ada kat rumah.dah la sorang-sorang kawan saya la banyak teman saya walau dalam alam maya jer.tapi tu dah cukup bermakna untuk orang solo dan single macam saya ni.dari teman dekat "buzz" sehingga la berakhir di "kring2" and "tett tett".masa kami duk to tet to tet kat kring2,kawan saya ada minta saya untuk berjanji yang saya tak akan lost contact dengan dia.watever yang berlaku sekalipun.saya masih ingat janji kawan saya sampai sekarang.dia minta lagi dengan saya bila saya ada masalah or pape jer jangan segan silu kongsi dengan dia.saya cakap saya segan dan malu nak buat macam tu.sungguh2 dia cakap tak payah pikir semua tu.kita kan kawan so pape hal jangan segan silu nak kongsi 
[ saya buat apa yang kawan saya nak sebab saya sayang kawan saya]

kami berkawan macam biasa..tiba lah saat minggu study untuk kawan saya.dia dah pesan yang dia akan kurang berhubung sebab dia nak study sebab nak naikkan pointer dia.saya hormat apa yang kawan saya nak.tapi saya yang degil tak dengar cakap saya selalu kacau kawan saya nak study.maaf kan saya,saya kacau kamu sebab saya tak ada kawan lain.maaf kan saya.kawan saya tetap sabar melayan karenah saya.jahat kan saya!!!
sampai la satu saat dan ketika malam tu saya call kawan saya dan sembang dengan kawan saya.keadaan masih ok lagi.tiba saat paginya saya anta 'tett tett' dekat kawan saya wishh untuk paper dia pagi tu.bermulanya saat itu.kawan saya terus menyepi tanpa apa-apa berita.saya 'kring2' dan 'tett tett' kawan saya langsung tak di pedulikan lagi.saya tertanya-tanya kenapa jadi macam ni keadaannya.saya sedapkan hati saya sendiri,saya cakap yang kawan saya tengah pening study sebab dia nak naikkan pointer dia.saya tinggalkan pesanan dekat kawan saya melalui 'muka buku' saya tinggal dalam kotak dia.saya cakap yang saya tak akan ganggu dia lagi.dari hari itu saya ada nampak dia ada dekat 'buzz' tapi dia tak tegor pon saya.saya nampak dia lagi baru kejap tadi.still sama.dalam hati saya tak penah saya dapat lagi jawapan kenapa kawan saya buat saya macam ni.tadi petang saya tidur.saya termimpi yang kawan saya 'buzz' saya dan story la apa yang berlaku.saya terus bangun dan on my lappy dan terus menunggu sampai saat saya ternampak dia ada dekat 'buzz' dia langsung tak tegor saya.saya sedih sangat ,kenapa kawan saya buat saya macam tue,apa salah saya,kenapa kawan saya tak ingat janji yang penah kawan saya minta saya tunaikan,saya selalu tunggu,nak sedapkan hati saya,saya selalu tengok 'tett tett' yang kawan saya kasi.saya baca balik sekurangnya saya dapat hilang rasa rindu kat kawan saya.history 'kring2' pun saya tak padam coz saya rindu kawan saya.saya nak dia tahu yang saya rindukan kawan saya sangat-sangat.

..::tak ada ubat untuk saya makan untuk hilangkan rindu saya kat kawan saya::..


p/s::saya mohon kawan saya maaf kan segala silap yang saya dah buat kat kawan saya,kalau kawan saya tak suka dengan entry ni kawan saya boleh bagitahu saya walau dengan apa cara sekalipun ok? :'( 


 

No comments:

Post a Comment

paling-paling kurang tinggal la jejak yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::jiwa aku::

++NABKA++

Daisypath Happy Birthday tickers

Pinjaman Allah untuk ku

Daisypath Anniversary tickers