(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎♥♥♥♥♥♥WelCoM3 To My WoRLd♥♥♥♥♥♥(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎

Search This Blog

Followers

Sunday, May 30, 2010

::ketenangan::

salah ke aku nak kan semua 2.aku pun tak faham kenapa dan mengapa harus aku alami semua ni di saat ketika aku tengah berperang dengan kesakitan ku ini..aduhh!!jangan la nak cari pasal dengan aku,tolong la check diri tu btul2 dulu sebelum nak menegur orang,aku respek n suspek la kan kalau ada pakwe n makwe yg good2 jer.sanggup berkorban apa sahaja demi kamu wahai sayang ku,tapi tolong la,tak payah nak pertikai kan apa2 lagi yg di luar kawasan sendiri.aku pun tak tahu pe yg aku mengarut sekarang ni.apa yang aku tahu aku tengah bengang dan penat!!!plezz la wei,jangan ingat diri tu bagus sangat,ingat sikit apa yang kita buat tak semestinya semua kita suka,fikirkanlah wahai insan.jangan duk sibuk tanya itu ini sedangkan tak cuba cari kesalahan diri sendiri.jangan ingat diri 2 bagus sgt!!!




Thursday, May 27, 2010

::rindu::

aku dh mula rindu..salah ke aku merinduinya..YA ALLAH,kuatkan semangat ku,tuk mengahadapi hari2 tanpanyya di sisi,sudah setahun lebih dia telah meninggalkan kan ku,cuma sejak akhir2 ni aku terlalu merindukannya..setiap mlm aku teringatkannya,aku rindu gelak tawa dia,aku rindu akan gelagat dia,setiap kali aku hot ke majuk ke,dia x jemu nak layan aku,pujuk aku..aku rindu sgt2 time 2,aku penah bisikkan kat dia,ckup la aku kehilangan selepas aku dapat dia,dia janji dia x kan tggl aku dan akn dapatkan aku secepat yg mungkin,namun semua 2 hanya tinggal kenangan,masih jelas di ingatanku,saat-saat akhir aku dengan dia,biasanya kalau kami bjumpa dia akn pastikan aku masuk dlu pagar kolej baru la dia gerak pergi,tp berlainan waktu kali terakhir aku dengan dia,dia tgglkan aku kesorangan dan berlalu pergi macam 2 jer,itu lah saat yg terakhir aku dgn dia,dan sejak dr 2 dia selalu menyatakan yg dia akan pergi jauh,dan berpesan agar jaga diri,aku selalu buat x taw jer,sehingga la hari yg aku akn ingt sampai bila2 tu muncul,aku kehilangan dia buat selamanya,waktu aku terima berita 2,aku x percaya langsung sbb bru jer aku lepas ckp ngan dia,aku org terakhir dapat ckp ngan dia sblm nyawa dia di ambil oleh PENCIPTANYA..



awak.sy rindu sgt kat awk..awk dh xde skrg.sy xde tmpt lg awk..knp di saat semua bru bermula.awk dh pergi tgglkan sy,ssh sy nk terima kenyataan ni..org ramai bg semangat tp dorg skdr berkata,x lalui x rasai apa yg sy hadapi,sy rindu sgt2..setiap kali lalu kat rumah awk,sy x dapat lupakan semua kenangan kita,sy nak awk aman kat sana..awk,ramai yg terasa kehilangan awk..terima kasih sbb selama ni awk byk bantu sy,awk x penah tggikan suara kat sy,awk sentiasa sabar melayan setiap karenah sy,awk teramat penyanyang orgnya..awk,ingt lg x awk penah janji ngan adik sy,yg awk nk belikan mainan utk dia,adik sy selalu tnya..sy x taw nk jawab apa,bila sy ckp awk dh xde.dia trus diam,dia tengok sy menangis dan dia pon sama,walau pun masa 2 umur dia bru 7 tahun,awk..sy rindu sgt2 kat awk.xde siapa lagi yg sy jumpa yg boleh ganti tempat awk.tenang la kamu di sana wahai sayang ku..tggu kehadiran ku.

Al-Fatihah untuk arwah Wan Mohd Faizal B. Wan Abdullah
 6 januari 1983 - 27 april 2009

:: kerinduan yg tak berpenghujung::

Tuesday, May 25, 2010

::kebahagiaan dalam perpisahan::

embun pun takkan mampu
menyuburkan sekuntum bunga
yang layu pada musim luruh
yang dulunya mekar di sinar suria
bila sudah kering pasti akan gugur
seperti cinta kita yg jelas ternyata
semakin lama oh semakin rekah
menimbulkan tanya apa mungkin kita
temu kebahagiaan dalam perpisahan...
hurm..dh lama jgk aku x update kan,ye la camne nk wat setiap kali roomate ku berkumpul ada jer xtvt yg x d rancang berlaku n terjadi,so mse tiada utk ku mengupdate kn "my ucux" ini..ok la musim af dah berakhir kan walau aku x banyak mengikuti dia tetapi oleh kerana pengaruh kazen2 n kawan2 ku sikit sebanyak aku pat jgk la taw perkembangannya..atas 2 petikan dr lagu shahir juara af kali ke 8 ni..bila aku hayati bait-bait lagu ni,trus menusuk ke jantung hati ku..wah3!!!!hahahaha
aku ni always update yg sedih2 kan,smpai kn sume yg komen sal "my  ucux" aku ni

aku pon xtaw la pape laa...!!!








Sunday, May 23, 2010

kenapa dengan aku???

aku sendiri pon xtaw kenapa ngan aku ni..aku ni siapa??aku suka apa?aku ni kenapa sebenarnya,selalu sggt jaga hati org,hati aku ni sapa la nak jaga!!ada ke yang sudi??aku inginkan seseorg di samping ku,hampir setiap hari,air mata berlinangan,aku rimas..rimas sgt2..pe yg aku nak sebenarnya??tolong la..aku tak suka dengan keadaan ni,aku ingin kan kegembiraan,aku x minta nak jadi seseorang yang tersangat sensitif,mudah tersentuh,aku x mintak semua 2,aku rimas..aku nak kuat,aku xnak semua tu..aku taw ramai yg rimas dengan aku..aku dh cuba buat sebaiknya,tp aku x mampu..tolong la diri ku ini YA ALLAH!!!

kanapa harus sekarang???arghh!!!aku x suka taw x keadaan mcm ni,aku benci org yg ske pendam kn perasaan dia dam luahkn bila x kena masa dan ketika..jangan la nk seksa jiwa yg tgh parah lagi ni..dh ada awek buat cara ade awek,x payah la nk luah kat aku lagi,dr dulu ko x g taw nape??ko dh bahagia sekarang baru nak jelas kan semuanya,simpan aje la semua 2,ko jge la awek ko 2 elok2,xyh nk lukakan hati dia lg,dan ko jgn cuba2 nak main kn perasaan aku plak,ckup la aku terseksa selama ni??

aku nk tido ngan lena..tolong la!!!!



Saturday, May 22, 2010

Nana Feat Achik-Cari Ketenangan With Lyrics.wmv

++iNai di Jari++

~~merah mak ngah!!!!aku pon xtaw bila tbe2 angin pasang aku ni buat nak pakai inai mlm td..hahaha dh mcm pengantin rasanya..ni gara2 adik aku punya idea la nie..dia yg nak pakai last2 aku pon amat tertarik..yg mnjadi masalah antara kami ialah tiada org ke 3..hahaha..so aku sempat pakai 5 jari jer coz aku pakai kn kat adik aku 2 10 jari..mengalahkan aku lak dia 2..wakaka,sat lagi aku nk sambung balik la keje pemakaian..adik aku akan jadi mangsanya ahaks~~

::di sebaliknya::

izinkan kan lah aku..menyintai mu,dan sesungguhnya cinta ku satu..mengapa kau sukar,menyakinkan cinta,yg terbuar layu di sirami duka,sedangkan diriku umpama pengemis,mengharap kasihmu itu.......

menyentap sgt....pada siapa lagu ni??hurm aku pun xtaw..aku pohon akn muncul siapakah yg d maksud kn,aku sendiri pun xtaw sape di sebaliknya..kekuatan ku makin menghilang..merindui,menyanyangi...arghhh!!!what should i do???
dimiliki suatu hari nanti adalah impianku,ku mengharapkannya!!sesungguhnya ianya akan muncul suatu ketika nanti,persoalannya adakah mampu untuk ku memilikinya???aku terima seadanya keadaan takdir yg ESA..ku pohon dr mu YA ALLAH...kau kurniakan selautan kasih untuk ku dan dirinya yang ku dambakan.ku mohon pada MU ya TUHAN..sesungguhnya diriku tak tertahan lagi menanggungnya..kuatkan semangatku ya ILAHI...aminn


::mampukah aku::

++perasaan yg tak terluah++

warghhh!!!awalnya aku bangun hari ni,tbe2 lak mood aku terus terjerumus ke arah "my ucux" aku ni..(。❤‿❤。)...byk sgt yg ada dalam kepala ni,kalau boleh aku nk luahkn segalanya,semuanya yg aku simpan..kita tgk la setakat mana mybe sehingga abis bateri laptop ni kot ..
ok..sepanjang mlm erk..pe yg aku lalui??wahh!!!!air mata alwaysz tumpah,aduss...rimasnya aku,tp semalam after calling..'nyah'!!! aku xtaw nape personaliti berubah..pandainya aku belakon..hahahaha..kenapa erk,org suka sgt pk kn bukan pasal aku??aku ckup tersentuh dgn kata2 nya semalam,setelah lama x tnya khabar dia,aku cuba kuatkan hati tuk call n nk tnya khabar,juz tuk lepas kn rindu yg melanda jiwa ni,selama ini dgn dia aku slalu rujuk pape,dia la tempat segalanya bagi aku,aku dah anggap dia sebahagian dari hidup aku,oleh kerana ada 1 masalah besar katanya,dia x dapat nak bagi perhatian kat aku,aku terima walau pahit..sepanjang mggu lepas aku selalu lalu kt kawasan umh dia,aku nk contact dia,aku takut,tapi bila aku bagi tahu skrg ni,dia salah kan aku,aku x tahu lagi apa yg aku patut buat,aku hormat dia sebagai seorang 'abg'..aku kuat sebab dia,but now aku 'kehilangan' dia..dia sms aku dan katanya x payah lagi contact dia pasni,so wat must i do??aku akan teruskan la permintaan dia,walaupun tanpa kerelaan aku...[wa hope abg akan bahagia suatu hari nanti,jgn gadoh2 lagi ok..jg akak leklok..jgn musnah kn hubungan yg dh lama terbina] ak x sempat nak pesan kat dia semalam,hope dia ikuti pe yg ada dlm ni...(◕‿◕✿)

::law dia masih ingat ttg pic ni::

Friday, May 21, 2010

::keLiru::

aku mmg btul2 keliru..perasaan bercampur gaul..aku rindu,tapi untuk siapa??aku sayang.tapi tuk siapa?diri ini terseksa menanggungnya..perasaan baru bermula,tetapi terumbang-ambing..sayang seseorang memang mudah..nk melupakannya amat payah..sesaat kenal dan ingat,sejuta tahun x kn mungkin boleh lupa..andainya dia dapat bacaperasaan aku saat ini..alangkah bahagianya..berdasarkan kata2 semangat yg dia bagi..trus menusuk ke kalbu..tapi,bila hari lain saat lain,lain pulak jawapannya..bukan aku tak bersedia,cuma aku terkejut..nak banding aku ngan dia,masih ada lagi perasaan hormat..aku mmg batul2 keliru sejak kejadian mlm 2..argh..wat must i do???aku harap sgt2 1 berita perkhabaran yg terbaik utk aku..aku baru nak bangun tetapi...peritnya!!!!
ya Allah..kau tunjukkan jalan yang sebaiknya untuk ku,andai dia takdir ku akan ku buka seluasnya pintu hatiku..hilang kn segala sangsi di dalam hati ku..ya TUHAN ku,kuatkan kan lah hatiku tuk menempuhi segalanya...amin.



:::lagu azzam ni banyak maksudnya kalau kita hayati semuanya.."KEKASIHKU":::

Thursday, May 20, 2010

::haruskah::

kejadian di tengah mlm....harus kah aku???arghh...semua sama jer..sggpnye dia buat mcm 2..aku mmg x sangka sgt2..hati yg tgh remuk makin sakit...arghhh!!!!aku sakit sgt2 bila ingat..mengapa n kenapa harus aku yg jd mangsa????xde org lain lagi ker??lain kali jgn la buat mcm 2 lagi..ayat2 memang 'giler baguzz' cair semuanya..berjela2 pjgnya..arghh!!!x sggp aku nk ingt..knp harus aku yg jd mangsa??ya ALLAH ya TUHANKU di hadapan MU aku menyerah segala-galanya..semalaman tikar sejadah ku basah dengan air mata yg x terhingga pengalirannya...sesungguhnya mmg bertambah lagi sakit ku..terbawa2 sehingga ke lena ku..arghh tidakk!!!!



::keJadIan paRah::

aku pown x taw pe lagi nk cter..but da result is to much!!!thanks 2 dat person..

p/s:credit so much 2 dat person..i remember dat's...

Wednesday, May 19, 2010

::JIKA AKU JATUH HATI::


video


aku nak kan yang ini,adakah mampu tuk semua ini,apakah perasaan daku ketika ini,ada ke yg amek peduli,ada ke yg nak taw??siapalah aku ini?layak ke aku??

arghh!!!mlm ni knp la makin laju yg mengalir ni..dah la wahai titisan air jernih dr hati ini..simpan la tuk bekalan diri,knp ngan aku ni???sayunya hati ni...

aku rindu kan diri ku yg dulu,aku nak sgt2..adakah layak tuk aku dapat balik??dah puas wat baik ngan org tapi ada ke sape2 yg hargai aku??

kawan2???

arghh...x ramai yg aku kenal sbg kwn..selalu jatuh kan aku,dosa apa aku ngan dorg pon aku xtaw..aku syg kwn2 aku..tp knapa harus aku yg jdi mangsa??knp??salah byk sgt ke aku kat ko??aku nk hidup aman x boleh ke???aku buat apa yg ko sakit sgt???



org yg aku syg...semua lari dr aku,msing2 ada alasan sndiri,semua tggl kan aku..x lama lagi aku plak yg tggl kn korg..hahahaha
xpe la mesti korg da muak tgok aku kn,xpe x lme da..aku x kn kaco idop korg...

p/s:salam syg dr aku tuk semua yg aku syg.....
hadziq n qaseh...maakan ibu....

AKU RINDU SYG KAMOO

Air mata ni susahnya nk berhenti..knpa dgn aku sebenarnya???apa yg aku nak sebenarnya??
Ya ALLAh Ya TUHANku...aku ingin kuatkan hati ku ini,org lain sedang berbahagia namun diri ku???mengapa penderitaan ini harus ku lalui..aku rindu suasana dulu..suasana yg kami 1 family happy tiada apa gangguan..tapi bukan lagi sekarang..tiada lagi gelak tawa,semuanya plastik,semuanya hanya berlakon,aku yg melihatnya terlalu pahit terlalu derita..

::adik::

andai adik ada....sekurang-kurangnya kak long ada tempat utk mengadu bersama,tapi semuanya sudah tertulis..adik pergi dulu sebelum sempat kak long dapat tengok adik membesar..sygnya kak long kat adik tak siapa dapat tanding,kak long tak lupa tuk lawat adik setiap kali singgah kat 'tempat' adik,kami semua merasai ketiadaan mu syg..adik..miss u sgt2,kak long syg adik..
al-fatihah to Mohd Naimmullah B. Kamarul Asri


::aku suka sgt2 since nie =.(::

::::hotzz!!!!::::

::hotzz ke::Add Video



dah lama aku x update "my ucuk" aku ni...pe yer aku nk stoli2 nie....

sepanjang mggu ni..stat ahad smpai la hari ni..aku happy dapat keluar dgn kwn2 yg dah lama tak berkumpul..kak amy,wani,ms. syud n fatin....wah...byk bnda yg berlaku..happening gler la..aku pun ntah x taw la btol ke tidak lam mggu ni..aku nk sgt keseronokan ni berpanjangan di samping tue ditemani setiap masa oleh "(。❤‿❤。)" wlaupon jauh tp dekat di ❤❤❤❤......hope sgt xde pape yg berlaku pas ni...



Sunday, May 16, 2010

++Nur emYLiA NataSha++

ni la benda yg aku tggu2 slame ni...gelagat ank akak cfe yg ak p amek die mse blik skola bsama ms. syud..khamis lepas..nk snap ckit punya ssh,umpan ais krim bru nk..2 pon tpksa..ssh nk bgmba..law dh senyum cair sume mslh yg ada...njoy it!!!

p/s:plan sterusnya bwk amy p mesra mall hahaha..jahanam bdk 2 ikt akak2 die yg syengal ni.. (◕‿-)

::1st step..sblm d umpan ahaks::




::amy tpkse ahaks~::

::"cepat la kak,amy malu"::







::akhirnya upahnya dh dimiliki huhu::


Saturday, May 15, 2010

::teacher's day::



happy teacher's day xpecially to my lovely mum n all my teachers...mizz lak zamn2 skola dlu..aku rindu nk skolah blik..antara 8 skola yg aku penah skola...SMTK is da bez..a lots of memories in there..i mizz dat moment so much...walau pun ada peritnya tp terlalu bnyak manisnya....cikgu rohayacikgu hamdan,cikgu suhaimi,cikgu tamrin and cikgu hadi dan kepada cikgu2 lain...law nk list byk sgt2 nie...hehehe,owh ye x lpe jgk..sir rauf,thanks so much 2 all ur advices..i remember dat's..kenangan demi kenangan menerjah benak fikir ku..apakah ada pada kenangan???tanpa seorg cikgu kita xkan ke mana kan??Takziah jgk ku ucap kan kpd keluarga cikgu yusof..cikgu yg paling aku sayangi dan paling ku ingati sampai sekarang..berita ketiadaan beliau ku dpt tahu terlalu lama dr kwn2 ku yg dh lama aku tggl..jmpe kat dlm 'FB'..al-fatihah tuk cikgu yusuf..i miss him so much..

::skolah aku::

~rendah~
  • Sekolah Kebangsaan Gombak Utara
  • Sekolah Kebangsaan Sungai Pusu
  • Sekolah Agama Sg. Chinchin
  • Sekolah Kebangsaan Rantau Petronas
  • Sekolah Kebangsaan Seri Paka
~menengah~
  • Sekolah Menengah Agama Sultan Ismail Dungun
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Durian Mas
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Paka
  • Sekolah Menengah Teknik Kemaman
::THE BEST TEACHER IN DA WORLD::



.:my lovely mum:.

she's the best..dialah guru,dialah ibu,dialah kekasih dialah segalanya dlm hidup ni..tanpanya aku xkn lahir kedunia ni..segala perit manis suka duka kehidupan ni,ak dapat merasainya dlm senyum penuh kedukaan yang d tempuhnya,aku hope sgt hr guru esok adalah yg terbest tuk dia,aku nk selalu dia hepi,dah byj dugaan yg d laluinya....
"ummi,kak long dah cuba yg terbaik dlm hidup ni,kak long nak jd setabah ummi,kak long nak jd kuat mcm ummi,kak long nk ikt jejak langkah ummi, u r da best kaunselor in ur school also in my life,i wanna be u mum...ummi,kak long syg ummi sgt2..walau terlalu byk derita yg ummi lalui ummi ttp tersenyum,kak long dh terlalu byk guriskan hati ummi,kak long nak family kita ceria mcm dulu2,terlalu ramai yg dengkikan kebahagian keluarga kita,ummi kak long x suke bila ada yg ckp belakang ttg kita sekeluarga,org taw mengata tp ummi ttp tenang lalui semuanya,kak long tahu mcm mne ummi laluinya..setiap kali terkenang kak long x tahu dgn siapa lg nk rujuk,kak long dh byk ssh kan ummi...u r da best in da world, i love u so much..much2 more..ummi adalah contoh wanita yg tersangat tabah dlm dunia ni,walau apa pun,kak long akn pertahankan keluarga kita,buruk baik semua akan di telan...pengalaman lalu biarkan ianya berlalu sepantas beliung di hati mu,plezz ummi kenangan lalu xkn wujudkan kebahagiaan dlm keluarga kita,ampunkan semuanya..bkn kak long x tahu pe yg berlaku,sehalus mana pun kak long ttp mengetahuinya...ummi,plezz kak long syg ummi sgt2..syg sgt2!!!"


p/s:selamat hari guru jgk buat pak ndak n mak ndak,mak yang n pak yang,mak ida..n semua ahli keluargaku yg juga seorg pendidik =)


.:cinta aku dan aku:.



.:cinta kau,aku dan dia:.

cerita atau realiti??mcm2 yg aku hadapi skrg ni..pe yg aku tahu..hidup x selamanya tetap pada 1 stage jer,mcm2 bentuk ada kan..hurmm...aku x berpeluang lagi tuk semua tue,its ok..aku kne terima semuanya,walaupun dia x rasa bersalah langsung but sampai bila kan aku nk mcm ni,dorang bahagia tapi aku merana,dorang lg best tgk aku merana mc ni hahahaha...pdn ngan muka aku ni..2 la wa,len kali ko kne tgk dlu,selidik dulu sape2 dia 2..jgn men redah jer..2 yg ptt ak pk sblm ni..ntah pape la,xpe la skrg die buat kat aku mcm ni,sok lusa ada la balasannya..konon2 semua "TAKDIR"!!!xpe la pe nak buat kan..

~diriku~

adakah sesiapa yang mampu mmahami diriku??da answer is.......???aku adalah aku,impian ku adalah angananku,tanpa itu semua ku x mampu nak hadapi hidup ni,aku perlu kuat walau pe yg berlaku,xkn ada sesiapa lg yg mampu ikuti diriku lagi,if aku keseorangan hanya diriku yg sentiasa bersamaku,aku adalah peneman setiaku..kawan2 bkn semua bleh d percayai,ada yg suka mengata belakang,manusia skrg nie..pe la yg ada pd dorg semuanya..termasuk aku.peyg ada??xde pown kan..duna akhir zaman mcm ni la.."kerana diriku bukan aku" apakah maksud cebisan lagu tilu itu???adakah sama dgn diriku???

Thursday, May 13, 2010

+::hOme Sweet & SoUr::+

~~vromm....sreekk!!!!!maka tiba lah aku di rumah ku...smpi jer ayh ku kbetulan ada kt pagar rumah then smpt la bersapa ngan bapak ms.syud tuan kete yg membawa daku pulang ke rumah itu..setibanya di rumah aku trus on tv time 2 dh smput2 jer time 'adamaya" nk abis,sempat la jgk tgk jap jer..part yg paling aku suka time maya mx ampun ngan adam...menitis air mata ak,aku sedar ak berada lam situasi 2 jgk..i really hope org yg aku mksudkn 2 sgt2 memahami keadaan ak..ak xnk hancurkan permulaanya,buka niat aku nak buat mcm 2..semua yg aku buat semuanya ikhlas,aku x penah nak main2 kn hal ni..oleh sbb hal ni ak dh pat balasan sendiri...arghh!!!ak rimas tuk semua nie,ak x suka keadaan ni..sakit ni merimaskan aku...


::hope sgt2 ak ngan dia::

::migrain::

padan ngan muka aku,hurmm pe lg erk..ak duk umh bkn de pe pon ley ak wat..ak nk lepak lam blik kazen ak lak ade x selasa la plak..mne ak nk pg erk..kwn ak de call ajk lepak umh die,tp lappy lak ak x bwak blik...so,ak amek keputusan ngadap bnda alah bi yg ak ley aggp "my lover" dr ak ngan yg idup bek ngan ni,kre ok la...ak ske ke nk wat bnda ni..suke la law x watpe la aku nk ssh kn diri ak blaja bnda ni...adess,semua org bahagia jer,,bila time ak nk tbe erk??

::haruskah::

byk bnda yg berlaku..haruskah aku menerangkan semuanya,haruskah aku menglistkannya.haruskah ak???owhh..tidak semuanya itu..windu lak ak kat dak tecik 2..si emy ank akak cfe 2..baik,ikt ckp,cute lg 2..skit punya pyh nk snap pic die,skali die tenyum ilang sume mslh ak..happy jerk..bila ak nk dapat life sendiri erk??haruskah aku tuk semuanya itu???

arghh!!!kepala ku mkin berat!!!mne perlu ak cr ubt ni???ak dh x larat nk tanggung sume ni..tlg la weii!!!jgn nk dengki2 ngan kami ni,amek blik sume yg ko dh kasi,ko x tkut ke balasan dr ALLAH nnt???ckp la..ak x reti nk ckp pe!!drh daging sndiri sggp buat bnda bangang mcm ni!!!sakitnya!!!!!!!!!!!


++QaseH hAti++

Jiwa merintih sepi mengembara..permulaan hancur berkecai..TUHAn amat menyanyangi diriku..lebih dr semuannya...ku pohon agar dikau lebih mendekati diri MU utk ku,agar ku x akan tersasar lg...walaupun sedetik cuma kegembiraan yg KAU kurniakan,namun ku simpan jauh d sudut kalbu yg teramat dalam..ku simpan secebis kenangan walau ianya sebentar namun keseluruhannya telah mendambakan 1 kehebatan d dalam diri ku seadanya...yes!!think b4 action!!i remember dat...njoy da life::INSAN::


::di kedinginan panaz::

~apa punya der la..dh panas dingin lak..ade ke mcm 2!!!pe kes la ko ni wa??....hurm,td kn ak p amek ank akak cfe 2 kan..adess,ak xley nk update lg sal die ni,ade bnda ak dpt lg so hold dulu la yer...

++menarik ker++

  • my sis dah sah jd "DOKTOR" hehehe..congrats kak imah setelah berhempas pusing smpai pening kt tempt org akhirnya gelaran 2 it's ur's!!! ~~so cpt2 la blik semenanjung\'0'/ da x sabar nk mkn nc myk ni..kih2...~\tahniah kak.../ (◕‿◕✿)

::kak imah::

  • myra my best frenz::thanks coz ske page ni huhuhu**t suh ur hubby teach u ok??**cepat2 blik semenanjung..dh ler kawen ak d lupakan~~blik kmpul kwn2 syengal kte sume ok??cpt2 la yer..da x sabar nk pat ank buah ni kih3!!!!jgn mara da..=p++


++myra wif her hubby++

  • my mr.(。❤‿❤。)..today x kje erk???=++=..2 la suh tdo awal x nk,cbuk duk gdoh2 jer..so after dis kne arrange jadual tdo ok??++kembali pd yg asal++**setiap perhubungan perlu ada kejujuran,takdir Allah kita xley lwan..but kta yg mampu mengubah keadaan dgn akal yg dh dikurniakann olehNYA***
++LoV3++

  • my frenz yg ngah duk atas bot 2..otw nk blik hometown dia~~~jgn noneng na~~++x lme der 3jam jer**uwekk!!mabokk sehh##...(◕‿-) ::moga selamat sampai ke destinasi::amin...


++da byk sgt da ni..letter2 smbg lg kui3++ak hope happy ak berpanjangan~~~::xde la yg ley spoil mood ak lg..ak dh x larat nk idop lam kesakitan lg..huhu*thanks 2 all my frenz*

:::aku da normal:::


~hahahaha~......selama ni ak x normal ker????
ishh...ak normal la,cme ade sket la yg kureng..mybe bcoz of sumthink la..ak taw diri ak mcm ner,so skunk dh muncul....so normal blik la...~~[statement apakah (◑‿◐)**wink**]

::ak happy ke::

tbe2 rini terbangun awal dr biasa so mmg ak rse agak pelik la keadaannya,mybe kepala duk pk mcm2..mne la nk lerai pe yg de lam kepala ni,ak lapar + panaz = nak blik umh ke x????

adess..pe la yg ak melalut ni???ishh..tbe2 lak teringat situasi kat fb smlm...~hahahaha...~
x pasal2 jd kecoh,x phm btol ak..ak juz nk joke jer..dh komen pnye komen..last2..perghh!!!!MALATOP makk!!!!....x kuasa nk layann:::
"2 la manusia....TAKDIR"..lebih krg la ayt 2 sket2...tp ak nk wat cne kan,bnda dh jd,ssh law org x phm bhase ni...so now ak wat dunno jer ler...d atas nchat sum1..ak stop la tuk sume 2..
bcoz of ak bingit telinge dgr die bebel..xpe la,syg punya hal...follow jew la.....ahaks~(。❤‿❤。)

~~teng2..gung2....~juwita-nubhan~:::tepon ak bnyi la:::
"hello kak...jom p amek emy nak???ku mnjwab~~ok set jom p membuang masa"
::motif::
sib bek ak bgn awal rini..owh ye...2 perbualn ak ngan ms. syud..ajk p amek ank akak yg jual nc kat cafe hostel asrama kedua~~hahahaha skema nk mam...~~
ank die bru blik tadika so kami ni ske la bab2 merayau ni..so pe lg amek
kesempatan la kami2 ini..kih3!!!


otay la kte jmpe d lain episod::missing someone so much::
xtaw la die de mslh pe..slalu mcm 2,dh lme ngan die,time msing2 xde pape br nk cr nk aman damai ske2 kejap jer..xtaw la npe ngan die..



my ucux...miss u so much
p/s:jgn emo2..pompuan law nk cairkan hati die ade crenya dia sayang..dh berbuih mulut ni ckp,amek la skit pn x pe tuk jd pnduan khdupn mu dear..

semuanya bermula di sini....

Hi allz~..bermulanya di sini???pe erk??ok semuanya bermula di sini bkn di sana...tp,org disana yg memulakan semuanya...hehehe,thanks 2 my lovely bro,die yg suggest ak tuk sume ni..love him much more..

::tujuan::

ak nk wat pe yer...owh yer,thanks 2 ms syud jgk..bcoz jasa baik maka tercipta lah semua nie,thanks ye~ (◕‿-)
hurm..xley tdo lak skunk ni,npe yer??
l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::jiwa aku::

++NABKA++

Daisypath Happy Birthday tickers

Pinjaman Allah untuk ku

Daisypath Anniversary tickers