(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎♥♥♥♥♥♥WelCoM3 To My WoRLd♥♥♥♥♥♥(●̮̮̃•̃)۶ (●̮̮̃●̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)‎

Search This Blog

Followers

Saturday, May 15, 2010

::teacher's day::



happy teacher's day xpecially to my lovely mum n all my teachers...mizz lak zamn2 skola dlu..aku rindu nk skolah blik..antara 8 skola yg aku penah skola...SMTK is da bez..a lots of memories in there..i mizz dat moment so much...walau pun ada peritnya tp terlalu bnyak manisnya....cikgu rohayacikgu hamdan,cikgu suhaimi,cikgu tamrin and cikgu hadi dan kepada cikgu2 lain...law nk list byk sgt2 nie...hehehe,owh ye x lpe jgk..sir rauf,thanks so much 2 all ur advices..i remember dat's..kenangan demi kenangan menerjah benak fikir ku..apakah ada pada kenangan???tanpa seorg cikgu kita xkan ke mana kan??Takziah jgk ku ucap kan kpd keluarga cikgu yusof..cikgu yg paling aku sayangi dan paling ku ingati sampai sekarang..berita ketiadaan beliau ku dpt tahu terlalu lama dr kwn2 ku yg dh lama aku tggl..jmpe kat dlm 'FB'..al-fatihah tuk cikgu yusuf..i miss him so much..

::skolah aku::

~rendah~
  • Sekolah Kebangsaan Gombak Utara
  • Sekolah Kebangsaan Sungai Pusu
  • Sekolah Agama Sg. Chinchin
  • Sekolah Kebangsaan Rantau Petronas
  • Sekolah Kebangsaan Seri Paka
~menengah~
  • Sekolah Menengah Agama Sultan Ismail Dungun
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Durian Mas
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Paka
  • Sekolah Menengah Teknik Kemaman
::THE BEST TEACHER IN DA WORLD::



.:my lovely mum:.

she's the best..dialah guru,dialah ibu,dialah kekasih dialah segalanya dlm hidup ni..tanpanya aku xkn lahir kedunia ni..segala perit manis suka duka kehidupan ni,ak dapat merasainya dlm senyum penuh kedukaan yang d tempuhnya,aku hope sgt hr guru esok adalah yg terbest tuk dia,aku nk selalu dia hepi,dah byj dugaan yg d laluinya....
"ummi,kak long dah cuba yg terbaik dlm hidup ni,kak long nak jd setabah ummi,kak long nak jd kuat mcm ummi,kak long nk ikt jejak langkah ummi, u r da best kaunselor in ur school also in my life,i wanna be u mum...ummi,kak long syg ummi sgt2..walau terlalu byk derita yg ummi lalui ummi ttp tersenyum,kak long dh terlalu byk guriskan hati ummi,kak long nak family kita ceria mcm dulu2,terlalu ramai yg dengkikan kebahagian keluarga kita,ummi kak long x suke bila ada yg ckp belakang ttg kita sekeluarga,org taw mengata tp ummi ttp tenang lalui semuanya,kak long tahu mcm mne ummi laluinya..setiap kali terkenang kak long x tahu dgn siapa lg nk rujuk,kak long dh byk ssh kan ummi...u r da best in da world, i love u so much..much2 more..ummi adalah contoh wanita yg tersangat tabah dlm dunia ni,walau apa pun,kak long akn pertahankan keluarga kita,buruk baik semua akan di telan...pengalaman lalu biarkan ianya berlalu sepantas beliung di hati mu,plezz ummi kenangan lalu xkn wujudkan kebahagiaan dlm keluarga kita,ampunkan semuanya..bkn kak long x tahu pe yg berlaku,sehalus mana pun kak long ttp mengetahuinya...ummi,plezz kak long syg ummi sgt2..syg sgt2!!!"


p/s:selamat hari guru jgk buat pak ndak n mak ndak,mak yang n pak yang,mak ida..n semua ahli keluargaku yg juga seorg pendidik =)


2 comments:

  1. lawa cikgu husni bula pakai bedak tebal

    ReplyDelete
  2. cehh..mesti ramai yang berkenan nak dijadikan menantu

    ReplyDelete

paling-paling kurang tinggal la jejak yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::jiwa aku::

++NABKA++

Daisypath Happy Birthday tickers

Pinjaman Allah untuk ku

Daisypath Anniversary tickers